FAQ

For at opnå fri fragt på dit køb hos os skal følgende opfyldes:

  • Din ordre skal være på minimum 250 DKK ved forsendelse indenfor Europa.
  • Din ordre skal være på minimum 250 DKK ved forsendelse til resten af verden.
BEMÆRK at der kan være visse restriktioner forbundet med ovenstående:
  • Det land, hvor du er bosiddende er måske ikke omfattet af kriterierne for fri fragt.
  • Det land, hvor du er bosiddende er måske ikke omfattet af normale fragt service.

Det afhænger af, hvor du vil have os til at levere Bye Bra. Under købsprocessen kan du vælge mellem flere forsendelsesmuligheder. Vi tilbyder gratis levering og ekspreslevering med prioritetsservice. Det er op til dig.

Ja. De øjeblikkeligt selvklæbende brystløft er endda blevet testet i sauna. De holder perfekt! Undgå dog at tage et bad eller brusebad lige efter du har påført brysttapen.

Bye Bra brysttape er lavet af et gennemsigtig, vandtæt, allergitestet klæbemiddel, der gør dem overlegen sammenlignet med alle andre brystløft, verden nogensinde har set. Bye Bra brystløft påføres på toppen af brystet (ikke under) og løfter den løse hud, hvilket rykker brystvorten til et højere sted og giver en mere naturlig, ungdommelig kurve. Brug en stropløs bh med spandevis af selvtillid! Fjern tryk fra skuldrene. Det fungerer perfekt med kjoler, badetøj samt ryg- og stropløs mode.

Nej, det kan man ikke. Efter én anvendelse vil limen ikke længere klæbe.

Fjern forsigtigt den nederste del af papiret langs den skårede linje, ellers kan tapen gå i stykker.

Nej - filmen er lavet af et meget blødt materiale, der ikke kan ses gennem normalt tøj.

Hvis du fjerner den med omhu, gør det ikke ondt. Brug aldrig systemet med at "rive det af som et plaster". Start i et hjørne af det klæbende brystløft, og skræl det forsigtigt af. Det er meget nemt og er ikke forbundet med nogen form for ubehag. Så altså; langsomt, blidt og forsigtigt.

Bemærk venligst, at de fleste lignende produkter, der findes på internettet, er kinesiske kopivarer, og lavet af lavkvalitets tape. Den rigtige Bye Bra er dog dermatologisk testet og kan bæres i op til 8 timer.

Når du bærer klæbende brystløft, kan dine brystvorter blive stive. Da du ikke er iført en bh, kan denne effekt undertiden være uhensigtsmæssig. Derfor vil du i pakken finde nogle fine medfølgende "stofblomster", som kan placeres over brystvorten og areola.

Ja, det er helt normalt og endda nødvendigt. De klæbende brystløft er i bund og grund en simulering af bryst-plastikkirurgi eller brystløft. Under en sådan operation fjernes huden jo over areola for at løfte brystet.

Det kan den godt, hvis du har fedtet eller fugtig hud. Hvis dine selvklæbende brystløft ikke er ordentligt sat på, vil holde i meget kort tid, men hvis de holder i de første par minutter efter påsætning, kan du stole på, at de ikke vil falde af. Før påsætning skal du undgå alle cremer og anden kosmetik; Faktisk bør dine bryster være helt tørre! Undgå at tage et bad eller brusebad lige efter, du har påsat de selvklæbende brystløft. Selv hvis din hud ser ud til at være tør, så vil de brystløftende klistermærker ikke holde, hvis den ikke er 100% tør. Den samme effekt gælder for sved på huden.

Før påsætning skal du undgå alle cremer og anden kosmetik; Faktisk bør dine bryster være helt tørre! Undgå at tage et bad eller brusebad lige efter, du har påsat de selvklæbende brystløft. Selv hvis din hud ser ud til at være tør, så vil de brystløftende klistermærker ikke holde, hvis den ikke er 100% tør. Den samme effekt gælder for sved på huden.

Bye Bra selvklæbende brystløft består af termo-polyurethan, som er et elastisk, blødt materiale der imiterer kropstemperaturen effektivt. Det føles nærmest som din egen hud!

Overhovedet ikke. Dette produkt er blevet testet som følger: Kemiske tests - bestemmelse af pH perkolat i ikke-vævede tekstiler, bestemmelse af fri og hydrolyseret formaldehyd, plast identifikation, cytotoksicitet test samt test der bestemmer hudtolerance. Emnet for vurderingen var at bestemme de mulige negative virkninger af biologiske materialer i kontakt med huden. Konklusion af udførte tests: Materialerne i produktet er sikre inden for området af tests udført, nemlig menneskers sundhed, specifikt kontakt med huden.